Ansigtsbehandling
med pHformula

A woman sitting in a chair in front of a window.

Ansigtsbehandling med pHformula

pHformula er et spansk brand, der er ekspert i skin resurfacing og udviklet under vejledning af dermatologer og farmaceuter.

Alle ansigtsbehandlingerne tager udgangspunkt i netop din hud, og det du gerne vil have fokus på, hvorfor to behandlinger sjældent er ens. Derfor skal du kun tage stilling til hvor lang tid, du gerne vil sætte af til din behandling.

Er du ny kunde?

Så anbefaler jeg at starte med en skinscanning som også kan kombineres med en ansigtsbehandling 60 min. Se under Skinscanning.

Det er desuden muligt at købe klippekort til ansigtsbehandlinger til et behandlingsforløb.

pHformula

Med pHformula er det muligt at arbejde meget specifikt og problemløsende på hudtyper og tilstande som:

  • Pigmentforandringer
  • Acne og uren hud
  • Sart hud f.eks rosacea
  • Ældningstegn

pHformula skin resurfacing er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og den medicinske verden. pHformula er det første pharma-cosmeceuticals produkt på markedet. Det vil sige, at det er produkter med en kosmetisk effekt bygget på farmaceutisk forskning og udvikling. Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag regenerativ medicin; dvs. processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv ved skin resurfacing.

Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag epidermis/dermis. pHformula er baseret på en kombination alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta samt polyhydroxy som er helt unik.

PH-DVC kompleks er et yderst avanceret leveringssystem, der transporterer syre, vitaminer, anti-oxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

pHformula Innosearch laboratorie, der har base i Barcelona, er kendt for deres videnskabelige know-how og udvikling af avancerede produkter til de kosmetiske, medicinske og farmaceutiske markeder.

A woman is helping another woman put her hand on a window sill.

Behandlinger med pHformula

Hemmeligheden bag pHformula ligger i den farmaceutiske forskning, som er brandets kerne. pHformula er skin resurfacing, og hvor traditionel peeling hovedsageligt kun medfører en eksfoliering af huden, fremprovokerer skin resurfacing en accelereret celleregenerering og en samtidig reparation og genopbygning af beskadigede celler.

Ved at følge de komplette men enkle behandlingsprogrammer som pHformula har udviklet, vil man opleve tydelige forbedringer af huden her og nu, ligesom huden beskyttes mod fremtidige skader.

pHformulas dermatologiske skin resurfacing behandlinger er enkle, men alligevel detaljerede og altid med kundens behov, problem og ønske i centrum.

Dermatologiske skin resurfacing produkter, som anbefales til hjemmepleje, er specielt udviklet til at forstærke resultaterne efter pHformulas skin resurfacing behandlinger. pHformulas hjemmeplejeprodukter indeholder alle de vitale, aktive ingredienser, helingskomplekser, vitaminer, antioxidanter og aminosyrer, som klinisk har vist sig at være grundlæggende i forhold til at forbedre huden og assisterer i øvrigt i en hurtigere genopretning af denne.

Tillægsbehandling til ansigtbehandlinger

Nanoneedling

Nanoneedling er en fantastisk måde at booste din pHformula ansigtsbehandling. Kombinationen med syrerne og den stimluerende nanoneedling i speciel afstemt serum, øger cellefornyelsen, blodcirkulationen og giver et øjeblikkelig powerboost af glød og fugt til huden. Anbefales til den modne hud, fedtet eller uren hud (ikke aktiv acne), tør og dehydreret hud.

Forskellen på nano- og microneedling:

Ved nanoneedling benyttes en nålehoved med 36 små nanonåle på 0,15 mm. Det er ikke smertefuldt og kræver ingen bedøvelse. Microneedling er en noget mere dybdegående behandling, hvor nålehovedet består af 14 nåle i kirurgisk stål med en nålelængde, der kan varieres fra 0,25 mm- 1,5 mm. (Her bedøves huden med cremen inden behandlingen).

Anbefales til ar, linier og grov hudstruktur.

Opstrammende halsbehandling

pHformula har udviklet speciel syrebehandling målrettet det mere sarte halsområde, hvor bl.a. ældningstegn ofte viser sig. Behandlingen kan bookes som selvstændig behandling eller som tillægsbehandling til ansigtsbehandling.

Kontakt os i dag eller bestil en tid herunder