Hudreduktion på overarme

A bed sitting in a bedroom next to a window.

Hudreduktion på overarme

Der kan være flere årsager til, at man har fået løs hud på overarmene. Det kan være arveligt, men ses særligt efter stort vægttab. Derudover udvikler man, i mere eller mindre grad, løsere hud med alderen.

Generne er primært kosmetiske, men hudoverskuddet kan være så stort, at det kan besværliggøre visse typer af tøj og skabe fugt.

Ved en korrektion af løs hud på overarme (brachioplastik) opstrammes huden ved, at hud fjernes på indersiden af overarmen og efterlader et længdegående ar fra armhulen til albuebøjningen.

En brachioplastik kan eventuelt kombineres med en fedtsugning. Læs om fedtsugning på vores hjemmeside.

A man wearing glasses and a blue shirt.

Vigtig information:

Til forundersøgelsen vil du tale med kirurgen og han vil vurdere, om du er kandidat til operationen og i så fald planlægge og informere dig grundigt om hele forløbet.

Det er vigtigt, at du har gjort dig klart, hvad du ønsker og evt. har medbragt et foto, måske fra internettet, hvor du kan vise dit drømmeresultat.

Efter forundersøgelsen er der en betænkningstid på 1 uge før operationen kan finde sted.

Visse krav forud for en operataion:

Dit BMI skal være normalt og ikke over 30.

Du skal holde pause/stop med rygning minimum 2 uger før operation (dette for at mindske infektioner og komplikationer).

Hvilken bedøvelse kræver operationen?

En brachioplastik foregår i fuld bedøvelse. I forbindelse med fuld narkose, skal du følge klinikkens fasteregler. Den endelige indkaldelse sammen med fasteregler mm. modtager du 1 uge inden operationen.

Blodpropper:

Som på offentligt sygehus vil vi vurdere individuelt, om der skal gives forebyggende medicin for at mindske dannelse af blodpropper i benene. Husk at gøre opmærksom på, hvis du tidligere har dannet blodpropper, eller om der i din familie er tendens til det. Under alle omstændigheder er det godt mht. at undgå blodpropper, at du hurtigt kommer ud af sengen og bevæger dig.

Overnatning på Radisson RED

I samarbejde med Radisson Red tilbyder vi overnatning til vores patienter, som kommer langvejs fra.

Kontakt os for mere information.

Kontakt os i dag eller bestil en tid herunder