Botox

A woman holding a magnifying glass in front of a man.

Botox

Botox behandlinger giver dig dit yngre udseende tilbage. Botox er det bedste valg til rynkebehandling, og er særdeles velegnet i den øverste del af ansigtet, dvs. til udglatning af bekymringsrynker (rynker mellem øjenbryn), panderynker eller kragetæer (rynker omkring øjnene).

Botox hæmmer udvekslingen af signalstoffer mellem nerve og muskel, og får de muskler, som forårsager rynkerne til at slappe af. I afslappet tilstand kan musklerne ikke udføre de bevægelser, som forårsager rynker, og du får et naturligt afslappet udseende.

Det er endda muligt at lave et lille øjenbrynsløft med botox, så du ser mere frisk ud. Fuld effekt kan påregnes op til 14 dage efter behandlingen.

A living room filled with furniture and a book shelf.

Botox forundersøgelse

Ifølge sundhedsstyrelsens regler skal man altid til en forundersøgelse minimum 48 timer før behandlingen hos vores læge Thomas.

Dette gælder også selv om, du har fået Botox tidligere på en anden klinik.

Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende.

Behandling med Botox

Med en meget tynd nål føres botox ind igennem den decinficerede hud til de små muskler i ansigtet. Behandlingen er forbundet med ganske let smerte, på niveau med et lille niv i huden. Ved behandlingen kan huden bløde lidt fra stikhullet. Det kan måske give små blå mærker i nogle dage.

Efter behandlingen kan du få mild rødme, hævelse, ømhed eller kløe på det behandlede sted. Dette er en normal stik-relateret reaktion. Ubehaget er midlertidigt og forsvinder efter et par dage.

For at forhindre at Botox påvirker andre muskler i området, bør man undgå at berøre eller massere det behandlede område de første 3 timer efter behandlingen. ​ De fleste kan gå direkte på arbejde efter en behandling, og der ses sjældent en kraftig reaktion i huden. Vi anbefaler at man ikke dyrker motion de første 12-24 timer, og at man holder sig fra direkte soleksponering 2 dage efter behandlingen. Sygemelding er ikke nødvendig efter behandlingerne.

A woman holding a toothbrush in her right hand.
A close up picture of a womans eyes

Bekymringsrynke mellem øjnene

Bekymringsrynker er typisk en eller to lodrette furer i panden mellem øjnene. Disse rynker skyldes ikke, at du har været specielt bekymret eller vred gennem tiden, men ofte kan det se sådan ud. Det er også rynker der fremkommer, når du anstrenger dine øjne for at se.

Med ganske små mængder Botox kan du få musklen omkring øjnene til at slappe af, og den udtalte aktivitet i musklen dæmpes.

Ved regelmæssig behandling vil den blive permanent mindre synlig, og din hud vil få mulighed for at regenerere, så den fremstår synligt smukkere.

Bestil tid
A man measuring a womans face with his hands

Panderynker

Udtalte vandrette rynker i panden får os til at se trætte ud. Disse rynker opstår naturligt med alderen. Nogle mennesker har dog en tendens til at benytte de muskler mere flittigt end andre og får derfor flere rynker på kortere tid. Derudover kommer naturligvis forskellen på, hvordan vi rynker vores hud samt vores vævsstruktur.

Hos nogle folder huden relativt lige, mens den danner bølgeform hos andre. Jo mere lige en fold er, des større bliver tendensen til, at den udvikler sig til en permanent rynke. Fremkomsten af panderynker kan mindskes med behandling med Botox.

Bestil tid
Illustration of the facial musle structure

Rynker omkring øjnene/kragetæer

Rynkerne omkring øjnene / kragetæerne har en særlig betydning for ansigtets mimik og opfattelsen af din personlighed. Rynkerne er nemlig et indirekte udtryk for glæde hos dig, som smiler meget og ofte. De symboliserer venlighed, og kan have en stor betydning for din udstråling.

Desværre bliver de hos nogen så fremtrædende, at de påvirker din udstråling negativt. De kan dog sagtens dæmpes med Botox.

Hvor meget man bør fjerne, varierer fra person til person og vil altid være en beslutning, der træffes i samråd med dig.

Bestil tid

Kontakt os i dag eller bestil en tid herunder