Brystkirurgi

Breast lift

Brystkirurgi

Kvinders bryster er forskellige. Bryster repræsenterer noget feminint og personligt, uanset størrelse og form. Formen og størrelsen kan netop ændre sig over årene. Alderstegn, hormonelle forandringer, sygdomme og graviditet kan sætte sit præg på kvindens krop.

Det er ikke forkert at ønske sig den bedste udgave af sig selv, og med kirurgi kan man ændre på meget, ofte med simple, små indgreb.

Aarhus Plastikkirurgi/by Malling & Jensen tilbyder kirurgi i både lokal bedøvelse og fuld bedøvelse, herunder brystforstørrende operation med implantater, med eget væv eller fedt, brystløft, brystreduktion, ar-korrektioner, fjernelse af implantater og korrektion af indadvendte brystvorter.

Overnatning på Radisson RED

I samarbejde med Radisson Red tilbyder vi overnatning til vores patienter, som kommer langvejs fra.

Kontakt os for mere information.

Lån til plastikkirurgi med Sundhed+

Du vælger selv hvor mange måneder du vil afbetale over, til en fast, lav rente. Som en del af ansøgningsprocessen opretter du et gratis medlemskab hos Sundhed+, hvor du får adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning. Bliv medlem på 2 minutter og få et uforpligtende lånetilbud til den plastikkirurgiske behandling du drømmer om.

Kontakt os i dag eller bestil en tid herunder