Klinikken i Aalborg

By Malling & Jensen i Aalborg - et naturligt valg

I vores klinik i Aalborg tilbyder vi skræddersyede behandlinger til både mænd og kvinder, ligesom vi gør i Aarhus og i Randers.

Vores erfarne behandlersygeplejerske, Nanne Korsgaard, sørger for, at hver behandling er tilpasset den enkelte kunde med omhu og høj kvalitet.

Vi er stolte af at være godkendt af Sundhedsstyrelsen og certificeret som krævet af sundhedsloven. Dette betyder, at du altid er dækket af en patientforsikring, så du kan føle dig tryg i vores hænder.

Desuden opfylder vi kravet om at have Hyalase i vores køleskab, et lægegodkendt produkt, der kan ophæve effekten af fillere, hvis det skulle blive nødvendigt. Dette er en ekstra sikkerhed for vores kunder.

Vedrørende afbud og udeblivelser: Hvis du er forhindret i at møde op til din aftale, beder vi dig om at give os mindst 24 timers varsel, gerne tidligere. Ved afbud med mindre end 24 timers varsel vil der blive opkrævet et gebyr på 500 kr.

Der afsættes altid god tid til dig og din behandling

Hos vores klinik i Aalborg vil du blive budt velkommen af Nanne, som tager sig god tid til at guide og rådgive dig, så du føler dig tryg gennem hele processen. Vi vægter ærlig og nærværende dialog højt, og du er velkommen til at stille spørgsmål før, under og efter behandlingen.

Vores personale hos by Malling & Jensen har omfattende erfaring og kompetencer inden for plastikkirurgi og sundhedsvæsenet. Nanne, som du møder i Aalborg, har udover sin store erfaring indenfor Botox og filler også en bred erfaring indenfor den akutte sygepleje, efter flere års erfaring på hjerte medicinsk akut afdeling i Aalborg.

Vi stræber altid efter at opnå naturlige resultater, der fremhæver dine personlige træk og styrker din indre skønhed. Vores mål er ikke blot at få dig til at se yngre ud, men at sikre, at du føler dig godt tilpas med dit udseende.

Personale Aalborg
Nanne Korsgaard

Kosmetisk sygeplejerske

Nanne er kosmetisk sygeplejerske med bred viden og erfaring indenfor botox og filler behandlinger. Nanne er kendt for sit perfektionistiske håndelag, sit rolige og nærværende sind og hendes æstetiske detalje orienteret øje. Nanne er ansvarshavende sygeplejerske for klinikken i Aalborg. Nanne har en bred erfaring indenfor den akutte sygepleje, efter flere års erfaring på hjerte medicinsk akut afdeling i Aalborg.

Thomas Bo Jensen

Speciallæge i plastikkirurgi og Ph.d

Thomas Bo Jensen har 19 års erfaring med plastikkirurgi. Tidligere overlæge og ass. professor på Århus Universitetshospital, Plastikkirurgisk Afdeling med speciale indenfor bryst- og ansigtskirurgi. Han har siden 2011 været ansat på flere privathospitaler som konsulent og har således mere end 12 års erfaring som kosmetisk kirurg. Sammen med Karina Malling startede han den kosmetiske klinik By Malling og Jensen og har nu mere end 10 års erfaring indenfor botox og fillers. Han har været underviser indenfor filler behandlinger i Skandinavien som konsulent for Noscomed. Af andre erfaringer kan nævnes, at han er ansat af Retslægerådet og Patienterstatningen samt som censor indenfor plastikkirurgi på Københavns- og Odense universitet

Injektionsbehandlinger og botox konsultation

​Østerågade 27, 2. sal 2A

9000 Aalborg

Klinikkens åbningstider:
Mandag: 09.00 - 15.00
Tirs-ons 08.00 - 15.00
Torsdag: 11.00 - 18.00
Fredag: 08.00 - 14.00
Første lørdag i måneden 09.00 - 13.00

De nærmeste parkeringshuse er:
Q-park Palads - Ved Stranden 11, 9000 Aalborg
APCOA parkering - Budolfi plads, Vingårdsgade 10, 9000 Aalborg

Afbud skal ske min. 24 timer før behandlingsstart ellers tillægges gebyr på 500,- kr.