Halsløft

Halsløft

Løs hud og fylde under hagen er almindeligt. Der er en arvelig tendens til at udvikle det, ligesom det kan opstå efter vægttab/vægtøgning og med alderen.

Hvis du har kalkunhals, og huden er meget løs, tilbyder vi et direkte halsløft. Her fjernes huden under hagen ned på halsen ved et mandelformet snit efterladende et lodret ar under hagen og midten af halsens forside. Ofte vil der være et zig-zag formet ar i overgangen mellem hage og hals.

Er din hudmuskel splittet i midtlinjen, vil den blive syet sammen, hvilket giver en yderligere opstramning. Er der meget fedt, kan det direkte halsløft kombineres med en forudgående fedtsugning. Hvis huden er relativ stram, kan man ofte nøjes med en fedtsugning alene, evt. i kombination med en mindre åbning under hagen, hvorigennem halsens hud-muskel kan sys sammen, og huden kan løsnes fra denne. Læs om fedtsugning på vores hjemmeside.

A woman sitting at a table reading a book.

Grundig information

Du skal ses til en forundersøgelse forud for en evt. operation. Her vurderes det, om du er kandidat til halsløft. I så fald planlægges forløbet og du informeres grundigt herom.

Det er vigtigt, at du har gjort dig klart, hvad du ønsker og evt. har medbragt et foto, måske fra internettet, hvor du kan vise dit drømmeresultat.

Tiden til operation booker du selv ved vores sekretær.

Efter forundersøgelsen er der en betænkningstid på 1 uge før operationen kan finde sted.

Læs "PDF patienvejlidning: Om halsløft" inden forundersøgelsen.

Overnatning på Radisson RED

I samarbejde med Radisson Red tilbyder vi overnatning til vores patienter, som kommer langvejs fra.

Kontakt os for mere information.

Kontakt os i dag eller bestil en tid herunder