Kemisk peeling

A woman in a black shirt is doing a manicure.

Kemisk peeling

Hos by Malling & Jensen arbejder vi med de professionelle og meget aktive syrer fra pHformula. Disse syrer virker som kemisk peeling dog uden af fremkalde stor irritation i huden efterfølgende.

De tilhørende cremer er stærke og har en unik kemisk sammensætning af syrer, vitaminer og antioxidanter. Derfor er de kun til salg via professionelle hudplejeklinikker.

by Malling & Jensen arbejder med en højteknologisk peel, fra Spanien pHformula, hvor biokemikere og farmaceuter har udviklet et unikt agentur med fokus på effekt og patientsikkerhed.

Woman getting a facial treatment

Behandlingen

pHformula skiller sig derfor ud fra andre konventionelle peelinger og arbejder med nye typer af syrer og kemisk fremstilling på en sådan måde, at overfladiske irritationer begrænses og cellefornyelse accelerer i flere lag på huden.

Der arbejdes med 4 hudproblematikker:

  • Aldring
  • Akne
  • Pigment
  • Kronisk rødme

Kemisk peel vil sige en kortvarig overfladisk kemisk påvirkning af huden, med et aktivt emne ofte en syre. Kemisk peel er velegnet til at give huden et forfriskende og naturligt udseende. Man reducerer gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet uregelmæssig hud, og der dannes nye friske hudceller. En nydannet hudcelle er i stand til at danne kollagen, som er afgørende for huden spændstighed og elasticitet.

Peelinger kan også være fugtgivende og hudopstrammende. Der er flere typer syrer, der har en peelende effekt på huden fx mælkesyre og glycolsyre (AHA) samt salicylsyre (BHA). Ofte er der tilsat flere plejende ingredienser fx vitaminer og antioxidanter.

Hvor ofte skal jeg behandles ?

Vi anbefaler gerne et kurforløb på 3 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum.

Et kurforløb kan gentages et par gange om året.

Det er vigtigt at beskytte huden med solbeskyttelse under forløbet

A living room filled with furniture and a book shelf.

Kontakt os i dag eller bestil en tid herunder