Klinikken i Aarhus

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder individuelt tilpasset service til både mænd og kvinder, så behandlingerne altid er specielt tilrettelagt til den enkeltes behov. Vi er godkendt af Sundhedsstyrelsen og certificeret, som sundhedsloven kræver. Dette betyder, at vi har en patientforsikring, som altid vil dække, hvis behovet skulle opstå.

Vi er særligt interesseret i det naturlige resultat, der fremhæver din indre skønhed og dine personlige træk. Vores fokus er derfor ikke, at du nødvendigvis skal se yngre ud, men at du skal have det godt med dig selv

Plastikkirurgi

Aarhus Plastikkirurgi/by Malling & Jensen er ejet og drevet af plastikkirurg Thomas Bo Jensen, overlæge, Ph.D. og Karina Holm Malling, behandler og plastikkirurgisk sygeplejerske og er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Aarhus Plastikkirurgi har IKKE aftale med sygesikringen og behandler således udelukkende patienter, som selv betaler, eller som har en Sundhedsforsikring. Der er mulighed for at søge delvis dækning til visse operationer via Sygesikring Danmark for gruppe 1,2 og 5.

Thomas Bo Jensens fokus er at lytte til patientens ønsker og tanker og give grundig patient information. Det naturlige udseende med laveste risici er målet. Han er ansat ved Patientombuddet og Retslægerådet og har fokus på optimale patientforløb, rettigheder og sikkerhed.

A hospital room with medical equipment and a bed.
A woman sitting in front of a computer talking on a cell phone.

Vi afsætter tid nok

Hos os afsætter vi al den tid, du har behov for. Vi har en god gammeldags og venlig tilgang til behandlingen af ​​vores kunder, hvor den ærlige og nærværende dialog altid er i fokus. Derfor går vi meget op i, at du altid forlader klinikken med al nødvendig information omkring din behandling.

Vi har lang erfaring med plastikkirurgi indenfor sundhedsvæsenet og har samtidig en stærk teoretisk forskningsbaggrund i rygsækken. Vi arbejder altid aktivt med at videreudvikle vores kompetencer og blive endnu dygtigere, til det vi laver. Alle vores behandlinger understøttes af godkendte metoder, så du altid er sikret den bedst mulige behandling.

Du er også altid velkommen til at ringe. Vores telefontid er:

Mandag-fredag i tidsrummet 9.00-15.00.

Vedr. afbud og udeblivelser:
Vi gør opmærksom på, at hvis du skulle blive forhindret i at møde op, bedes du venligst melde afbud minimum 24 timer før din behandlingstid. I tilfælde af at du ikke overholder denne tidsfrist, vil vi opkræve et beløb på 500,- kr.

Hyalase

Vi har altid Hyalase i køleskabet, som det er krævet i en læge godkendt klinik. Dette er et produkt, der til enhver tid kan ophæve effekten af filleren, såfremt dette måtte blive nødvendigt. Alt dette er med til at sikre dig tryghed. Hos os afsætter vi al den tid, du har behov for.

Personale Aarhus
Karina Holm Malling

Behandler og plastikkirurgisk sygeplejerske

Karina Holm Malling er uddannet plastikkirurgisk sygeplejerske, og har i mange år været ansat på Plastikkirurgisk Afdeling på Aarhus Sygehus. Karina Holm Malling har oparbejdet en bred erfaring med Botox og fillerbehandlinger, og er superviseret og oplært af førende speciallæger indenfor dette speciale. Ved siden af arbejdet som kosmetisk sygeplejerske, underviser Karina nu selv sygeplejersker og læger i kosmetiske behandlinger. Hun er tilknyttet Noscomeds undervisningsteam i Danmark.

Thomas Bo Jensen

Speciallæge i plastikkirurgi og Ph.d

Thomas Bo Jensen har 19 års erfaring med plastikkirurgi. Tidligere overlæge og ass. professor på Århus Universitetshospital, Plastikkirurgisk Afdeling med speciale indenfor bryst- og ansigtskirurgi. Han har siden 2011 været ansat på flere privathospitaler som konsulent og har således mere end 12 års erfaring som kosmetisk kirurg. Sammen med Karina Malling startede han den kosmetiske klinik By Malling og Jensen og har nu mere end 10 års erfaring indenfor botox og fillers. Han har været underviser indenfor filler behandlinger i Skandinavien som konsulent for Noscomed. Af andre erfaringer kan nævnes, at han er ansat af Retslægerådet og Patienterstatningen samt som censor indenfor plastikkirurgi på Københavns- og Odense universitet

Pia Jakobsen

Kosmetisk sygeplejerske

Pia Jakobsen er uddannet sygeplejerske og har mange års erfaring som plastiskkirurgisk operationssygeplejerske fra Århus Universitets hospital. Pia har en bred erfaring inden for den generelle sygepleje og har desuden arbejdet på både medicinske og kirurgiske afdelinger. Pia er efteruddannet kosmetisk sygeplejerske og har været en fast del af klinikken siden 2017, hvor hun med sin brede erfaring som sygeplejerske og behandler.  Pia behandler med filler og botox sidste år oparbejdet stor erfaring i dette. Autorisation som special sygeplejerske i Danmark. Stort netværk af plastikkirurger.

Line Borg

Klinikmanager plastikkirurgisk klinik Aarhus Plastikkirurgi/by Malling & Jensen

Line er uddannet lægesekretær i 2010 og har arbejdet inden for både somatikken og psykiatrien i privat og offentligt regi. Vores patienter er i tæt kontakt med Line fra start til slut, da Line bl.a. koordinerer operationer og sågar er assisterende sygeplejerske. "Jeg elsker mine mange funktioner og forskellige kasketter- særligt at følge og hjælpe vores patienter hele vejen igennem deres forløb."

Lars Bünemann

Speciallæge i anæstesiologi

Omfattende grunduddannelse og speciallægeuddannelse i Region Nordjylland, speciallæge i anæstesiologi 1991. Overlæge i Hjørring og Frederikshavn. Herefter overlæge og cheflæge på Privathospitalet Skørping. Har arbejdet en del i udlandet i kortere vikariater som konsulent bl.a. Norge, Sverige, Finland, Færøerne, Grønland, Spanien og USA.

Tinna Laustsen

Anæstesisygeplejerske

​Tinna Laustsen er uddannet sygeplejerske i 1991 og har i 1996 taget uddannelsen til anæstesisygeplejerske. Har en bred erfaring indenfor den generelle sygepleje fra såvel kirurgiske, medicinske og akutte områder. Samt mange års erfaring indenfor anæstesien fra både det offentlige sygehusvæsen og fra det private. Har også erfaring fra lægepraksis som hun har været tilknyttet gennem nogle år. Hun er endvidere uddannet Akupunktør og har praktiseret dette siden 2015. Tinna varetager dels den anæstesiologiske sygeplejer under operationerne samt sygeplejen i opvågningsforløbet.

Stine Paibjerg Hansen

Kosmetolog

Stine Paibjerg Hansen blev uddannet kosmetolog i 2011 og startede hos By Malling & Jensen i 2018. Hun har stor erfaring fra flere klinikker og fra 2014-2018 også som daglig leder. Er nu pHformula specialist og deltager løbende i kurser og efteruddannelse for at være opdateret i de mest resultatorienterede behandlinger. Stine er med sine 12 års erfaring specialiseret i problemløsende hudpleje med focus på acne, rosacea, sart hud, pigmentforandringer og ældningstegn. Stine er også uddannet social- og sundhedsassistent, og har arbejdet på sygehus på medicinsk afdeling samt i hjemmeplejen.

Jette Malling

Receptionist

Jette Malling er uddannet i Tyskland som Heilpraktiker og yderligere suppleret med en NLP uddannelse i DK. Hun har beskæftiget sig meget med kroppens fysiologiske og psykologiske sammenhænge og samtaleterapi og har generelt fokus på det hele menneske.

Ulla Vedel

Receptionist

Ulla Vedel blev uddannet indenfor Service branchen tilbage i 1991 og startede hos By Malling & Jensen i 2019 som receptionist. Hun har igennem årene arbejdet indenfor rejsebranchen både som rejsekonsulent og stewardesse, frisørbranchen som konsulent, samt hotelbranchen som Meeting og Event koordinator. Alt sammen med en masse kundekontakt og service ud over alle grænser med det største smil og hjertevarme. Ydermere har hun en certificeret coach uddannelse indenfor life coaching.

Injektionsbehandlinger og kosmetologi

Havnegade 4, 2.sal

8000 Aarhus C

Telefontid:
Mandag-fredag kl. 9.00-15.00

Klinikkens åbningstider:
Man-tirs: 9.00 - 15.30
Onsdag: 9.00 - 19.00
Torsdag: 9.00 - 19.00
Fredag: 9.00 - 17.00
Lørdag efter aftale

De nærmeste parkeringshuse er:
DOKK1 Dokk12, 8000 Aarhus C
Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus

Afbud skal ske min. 24 timer før behandlingsstart ellers tillægges gebyr på 500,- kr.

Plastikkirurgi

Park Allé 3, 1.mf.

8000 Aarhus C

Telefontid:
Mandag-torsdag kl. 9.00-14.00
Book tid hos Line Borg tlf. 61 27 78 93

De nærmeste parkeringshuse er:
P-Hus HH Seedorff Stræde (ca. 150m)
Q-Park Aarhus City (ca. 250m)Bruuns Galleri Parkeringshus (ca. 250m)
Scandinavian Congress Center (ca. 400m)