Filler

A woman getting her hair styled by another woman.

Filler

Filler er en gele, der består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et naturligt forekommende stof i kroppen, og et af de vigtigste stoffer i huden. Hyaluronsyre binder vand og fugter huden indefra, hvilket spiller en vigtig rolle for hudens smidighed og fugtbalance. Hyaluronsyre styrker kollagen- og elastinfibre i huden, som medfører en udglattet hudstruktur med glans og øget elasticitet.

Ældning af huden er en proces, der er umulig at forhindre. Med årene mister huden sin elasticitet, fordi mængden af kollagene fibre mindskes. For nogle mennesker fremskyndes hudens aldring hurtigere end hos andre. Sol, tobak, usund kost, sygdom, genetik, hormoner, tyngdekraft og miljø betyder, at huden med tiden bliver mere tør, sart, danner linjer, rynker og dybe furer. Det kan derfor være en hjælp at få behandlinger, som kan udsætte aldringstegn, genopbygge huden og mindske rynker.

Filler forundersøgelse

Ifølge sundhedsstyrelsens regler skal man til en forundersøgelse minimum 48 timer inden sin første behandling behandling.

Dette gælder også selv om, du tidligere har fået en filler behandling på en anden klinik.

Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende og foregår hos én af vores kosmetiske sygeplejersker Karina, Pia, Helle eller Nanne. Ring til receptionen på 23 34 11 72 hvis du har spørgsmål. Ulla og Jette sidder klar ved telefonen.

Belotero/Juverderm filler

Filleren sprøjtes ind i den decinficerede hud med en fin tynd nål. Resultatet ses med det samme ved at skabe volumen, der løfter op og jævner ud. ​

De fleste synes, at injektionerne i det store hele er smertefrie, idet der findes lokalbedøvende lidokain i filleren. Hvis du er kendt allergisk overfor lidokain, skal du fortælle det, så du kan blive behandlet med filler uden lidokain. Der kan mærkes et lille stik og at det strammer lidt, når gelen bliver sprøjtet ind. ​ Efter en læbebehandling kan læberne hæve op og se lidt ujævne ud. Dette fortager sig dog efter få dage.

Effekten af en fillerbehandling ses med det samme og behandlingsmulighederne er mange - rander under øjnene, furerne fra næsefløjene til mundvigerne, fylde af læberne, større kindben osv. ​

Juvederm og Belotero fillers er ikke en permanent fillers, men er nedbrydeligt og forsvinder derfor gradvist fra kroppen. Opfølgningsbehandling er som regel nødvendig efter 6–12 måneder, afhængigt af individuelle karakteristika og det behandlede område. ​

Fillers hjælper dig med omgående og effektivt at forædle dine ansigtstræk efter dine ønsker. Fillers har en naturlig fasthed med høj løftekapacitet, hvilket resulterer i en effektiv behandling med individuelle og naturlige æstetiske resultater.

Kontakt os i dag eller bestil en tid herunder