Fedttransplantation

A couple of doctors performing surgery on a patient.

Fedttransplantation

Vi tilbyder kirurgiske og kosmetiske behandlinger til både mænd og kvinder. Vi er godkendt af Sundhedsstyrelsen og certificeret, som sundhedsloven kræver. Vi har en patientforsikring, som er inkluderet i alle vores behandlinger. Nedenfor ser du et udpluk af vores behandlinger. I topmenuen finder du alle vores behandlinger.

A man with a surgical bandage on his head.

Grundig information

Aarhus Plastikkirurgi er en del af By Malling & Jensen, og du vil blive grundigt informeret om fordele ved fedttransplantat i forhold til kunstige fillers så som Juvederm og Radiesse evt. kombineret med botox, peeling etc.

Fedtet høstes oftest fra mave eller inderlår. Der bruges så lidt fedt til ansigtet, at fedtsugningen knapt vil være synlig efterfølgende, dvs. den kan ikke erstatte en kosmetisk fedtsugning. Den største ulempe ved anvendelse af fedttransplantat er, at en del ofte forsvinder i løbet af de første måneder, hvorfor mange patienter vil efterspørge mere end én behandling.

Ud over til ansigtet, kan fedttransplantat også anvendes, hvis du steder på kroppen har hulheder, f.eks. efter slag eller operationer lige som fedttransplantat ofte anvendes til at kamuflere en synlig brystprotese.

Overnatning på Radisson RED

I samarbejde med Radisson Red tilbyder vi overnatning til vores patienter, som kommer langvejs fra.

Kontakt os for mere information.

Kontakt os i dag eller bestil en tid herunder