Klinikken i Randers

Three black and white photographs of women hanging on a wall.

by Malling & Jensen i Randers - et naturligt valg

På klinikken i Randers tilbyder vi ligesom i Aarhus, skræddersyede behandlinger til både mænd og kvinder. Alle behandlinger er nøje tilrettelagt til den enkelte kunde og udføres med omhu og højt serviceniveau. I Randers møder du Helle Christensen, der med mange års erfaring som både uddannet sygeplejerske og som uddannet kosmetisk behandlersygeplejerske.

Klinikken i Randers er godkendt af Sundhedsstyrelsen og certificeret som sundhedsloven kræver. En sådan godkendelse betyder, at der ligger en patientforsikring som altid vil dække, hvis behovet uheldigvis måtte opstå. Dette er din sikkerhed for, at du er i gode hænder og kan føle dig helt tryg.

Til info kan vi også fortælle, at vi altid har Hyalase i køleskabet. Det er et krav i en læge godkendt klinik og naturligvis et krav vi opfylder. Hyalase er et produkt der kan ophæve effekten af filleren, så frem det måtte blive nødvendigt, men bare endnu en sikkerhed for dig som kunde hos os.

Der afsættes altid god tid

På klinikken i Randers tager Helle imod dig og byder dig velkommen. På klinikken afsætter vi altid god tid, så du kan få den vejledning du har brug for, for at føle dig tryg.

Ærlighed og nærværende dialog med vores kunder er et vigtigt element for os. Vi går meget højt op i, at du får al den vejledning og information som er nødvendig, så du ikke sidder med uafklarede spørgsmål. Du er velkommen til at stille spørgsmål i hele processen, både før, under og efter behandlingen.

Vedr. afbud og udeblivelser:

Bliver du forhindret i at møde op til din aftale, bedes du melde afbud minimum 24 timer før din behandlingstid, jo før jo bedre. Kommer dit afbud mindre end 24 timer inden din behandling, vil vi være nødt til at opkræve et beløb på 500 kr.

by Malling & Jensen - så er du i trygge hænder

Alt personale hos by Malling & Jensen kommer med ekstrem stor erfaring og kompetence i rygsækken. Vi har en lang erfaring med plastikkirurgi indenfor sundhedsvæsenet samt en stærk teoretisk forskningsbaggrund – med andre ord: Du er i meget kompetente hænder!

Helle som du møder i Randers, har ligeledes arbejdet på alarmcentralen, hvor der træffes hurtige og livredende beslutninger. Derudover har Helle også arbejdet i et praktiserende lægecenter, hvor hun sad med selvstændige konsultationer samt praktiske opgaver såsom blodprøver, vacciner og forskellige injektioner.

Vi stræber altid efter, at behandlingen ikke bare bliver flot, men også at den ser naturlig ud og dermed fremhæver dine personlige træk. Vi er nemlig overbeviste om, at du derved vil få følelsen af, at have det godt med dig selv samt et udseende der styrker din indre skønhed.

Vores fokus er ikke, at du skal se yngre ud men, at du skal føle dig godt tilpas med dit udseende.

Personale Aarhus
Helle Christensen

Kosmetisk sygeplejerske

Helle er uddannet kosmetisk behandlersygeplejerske, og har opnået bred viden og erfaring igennem mesterlære af Karina Malling og Thomas Bo Jensen. Helle har erfaring fra klinikken i Aarhus og er nu ansvarshavende sygeplejerske for klinikken i Randers, som hun åbnede i 2019. Helle har tidligere erfaring indenfor den akutte sygepleje og har ligeledes arbejdet på alarmcentralen, hvilket har medvirket til en godt og roligt overblik. Derudover har Helle også arbejdet i praktiserende lægecenter, hvor hun har siddet med selvstændige konsultationer samt praktiske opgaver som blodprøver, vacciner og injektioner.

Thomas Bo Jensen

Speciallæge i plastikkirurgi og Ph.d

Thomas Bo Jensen har 19 års erfaring med plastikkirurgi. Tidligere overlæge og ass. professor på Århus Universitetshospital, Plastikkirurgisk Afdeling med speciale indenfor bryst- og ansigtskirurgi. Han har siden 2011 været ansat på flere privathospitaler som konsulent og har således mere end 12 års erfaring som kosmetisk kirurg. Sammen med Karina Malling startede han den kosmetiske klinik By Malling og Jensen og har nu mere end 10 års erfaring indenfor botox og fillers. Han har været underviser indenfor filler behandlinger i Skandinavien som konsulent for Noscomed. Af andre erfaringer kan nævnes, at han er ansat af Retslægerådet og Patienterstatningen samt som censor indenfor plastikkirurgi på Københavns- og Odense universitet

Injektionsbehandlinger og botox konsultation

Vestergade 7b, 1. sal

8900 Randers

Klinikkens åbningstider:
Man-ons: 09.00-15.30
Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 09.00-15.30
Hver anden lør: 09.30-13.30

De nærmeste parkeringsmuligheder:
Der er en enkelt p-plads lige uden for døren, som du som kunde, må benytte ganske gratis under din behandling. Ellers henviser vi til betalingsparkering i nærområdet.

Afbud skal ske min. 24 timer før behandlingsstart ellers tillægges gebyr på 500,- kr.