Ofte stillede spørgsmål

A living room filled with furniture and a book shelf.

Kosmetiske behandlinger - FAQ

Hvor lang tid går der, før man kan se resultatet af filler behandling?

Man kan umiddelbart straks se en forbedring af det behandlede område, men det endelige resultat ses oftest først efter 7-14 dage, når produktet har integreret sig i vævet.

Hvor lang tid holder en fillerbehandling?

En behandling holder typisk i 3-12 måneder, afhængig af området der er behandlet, hudtype, livsstil og mængden og typen af, filler produktet. Der er altså tale om et langvarigt, men ikke permanent resultat. De fleste vælger at få en opfølgning 4-12 måneder efter.

Kan fillere kombineres med andre behandlinger?

​Fillere kan både anvendes alene, men også ofte med fordel kombineres med botox. Dette vil oftest give det bedste resultat.

Hvor lang tid går der, før man kan se resultatet af botox?

Hvor hurtigt man kan se resultatet, er forskelligt fra person til person. Nogle oplever effekt allerede få dage efter behandlingen, man skal dog regne med at der kan gå op til 14 dage før der er fuld effekt.

Hvor lang tid holder en botox behandling?

Effekten af botox aftager gradvist, men ofte skal behandlingen gentages efter 3-4 måneder.

Hvilket resultat kan jeg forvente af en behandling med botox?

Når en muskel slapper af efter behandling med botox, kommer huden omkring området til at se både glattere og mindre rynket ud. Det er udelukkende det behandlede område der ændres. Resten af dit ansigt kan du bevæge som du plejer. Du vil stadig kunne grine, kysse og smile – bare med færre rynker i huden der er behandlet.

Hvordan foregår en fillerbehandling?

Behandlingen tager ca. 30 minutter. Ved fillerbehandling i og omkring læberne, tilbyder vi lokalbedøvende creme på huden. Vi tager os god tid, og bruger vores viden omkring ansigtets anatomi til at observere området mens vi behandler.

Kan alle få en fillerbehandling?

Fillere gives ikke til gravide, ammende eller personer med allergi mod filler. Hvis huden er betændt, eller hvis der er udslæt på det ønskede behandlingsområde, kan filler heller ikke anvendes der.

Kan man gå på arbejde og dyrke sport samme dag?

Som udgangspunkt ja, men det afhænger af arbejdets art, da der ikke må komme sved, make-up eller snavs i det behandlede område i 24 timer.

Sport anbefaler man at vente med i 12-24 timer og direkte sol eksponering i 2 dage.

Evt. bivirkninger ved fillerbehandling ?

Efter behandlingen kan der opstå mindre reaktioner. De hyppigste er let rødmen, hævelse, kløe, blå mærker, smerte og ømhed. Disse er alle normale reaktioner som følge af injektionerne og forsvinder sædvanligvis efter kort tid.

Der kan også opstå små hårdheder i området, som oftest forsvinder af sig selv. Enkelte får udslæt på det behandlede område, og har man tendens til forkølelsessår, kan der være risiko for et udbrud.

Betændelse ses meget sjældent. Det er vigtigt at kontakte lægen ved tegn på dette, så eventuel behandling kan igangsættes. Der er ikke indrapporteret langtidsbivirkning af ikke-permanente fillere.

Afbud og udeblivelse

Vi gør opmærksom på, at hvis du skulle blive forhindret i at møde op, bedes du venligst melde afbud minimum 24 timer før din behandlingstid. I tilfælde af at du ikke overholder denne tidsfrist, er vi nødsaget til at opkræve et beløb på 500,- kr.

Kan man ringe til jer?

Ja naturligvis… du er meget velkommen til at ringe til os, men vi vil meget gerne bede dig om at overholde vores telefontid.

Vores telefontid er følgende:

man – fre i tidsrummet 9.00-15.00.

Kontakt os i dag eller bestil en tid herunder